zaterdag, 15 juni 2024
A+ R A-

Serie van consulten

In een serie van consulten combineren wij de werking van klankschalen, zielenzang, counseling/coaching en geleide meditatie naar jouw wensen en gericht op jouw doel.

Kies voor een serie consulten van één uur met toepassing van de klankschalen in buikligging, of van anderhalf uur op beide lichaamskanten. 

Een pakket omvat zes consulten met tussenpozen van 3-6 weken. Je betaalt vijf consulten, de zesde is gratis.

Hierna sta je anders in je leven.

 

Welterusten pakket
Kan je maar niet in slaap komen? Telkens weer rusteloze nachten?
De rustgevende trillingen van de klankschalen helpen je eindelijk weer eens aan je rust toe te komen. We bespreken verder factoren die verstorend kunnen werken en je leert je goed voor te bereiden op je goede nachtrust.

 

Anti-stress pakket
Je staat de hele dag "aan". Van opstaan tot naar bed gaan wisselen verschillende verplichtingen elkaar af. Als er even niets hoeft, blijft je hoofd toch maar malen en als je dan eindelijk op bed ligt, kan je de slaap niet vatten.
Als je beseft dat je over een langere periode teveel van je lichaam gevraagd hebt, is de meest belangrijke stap al gezet. Nu is het zaak om goed voor jezelf te zorgen en de overbelasting te compenseren met extra rust. Je kan een burn-out voorkomen of jezelf helpen bij het herstel. Naast acute verlichting ligt hier het zwaartepunt op aandacht voor je dagritme en jouw kijk op je verplichtingen, het stellen van prioriteiten en zorgen voor je rust balans.

 

Groei pakket
Je hoeft niet te wachten tot het wringt in je leven. Misschien voel je je aangetrokken tot nieuwe mogelijkheden. Nieuwe manieren om in het leven te staan. Bewust en ten volle te leven. Misschien vragen grotere veranderingen in je leven om aanpassing. Graag ondersteun ik je vanuit mijn ruime ervaring in je ontdekkingstocht. De klankschalen helpen je in contact te komen met je intuïtie en brengen je inzicht en helderheid.

 

Pakket op maat
Wat jouw specifiek probleem ook is: ik ben er graag voor je. We bespreken wat gewenst en wat mogelijk is. Helen, pijn verlichten, liefdevol begeleiden: ook in je laatste levensfase.

 

Lees verder over Tarieven en locaties of ga terug naar uitleg over Persoonlijke sessies

 

Lifenet logo

Avalon community logo

bewustwestland

 

bewustnetwerk

 

Nieuw Westland

theyouthexprience logo 1

Avalon logo

Logo Free Spirits Community

Bel ons