dinsdag, 17 juli 2018
A+ R A-

Tarieven voor persoonlijke sessies

Kennis maken
Je kan de diepgaande werking van klankschalen ervaren zonder op een behandeltafel te gaan liggen. Je neemt plaats op een kruk en voelt de klankschaal je hele rug bestrijken. Een groot deel van je centrale zenuwstelsel, de vaak zwaar belaste rug, nek en schouders nemen de weldadige trillingen op. Ook hierna voel je je gecentreerd.

Persoonlijke klankschaal sessie     Prijs in Euro    

Zittende rugsessie

   22,-
 
       

Buikligging
(bvb overbelaste rug, nek, schouders)

 

 44,- 

 
       
Rugligging
(bvb menstruatiepijn)
   44,-  
       

beide lichaamskanten

   77,-   
       
Welkom bij jeZelf
(beide lichaamskanten met consult en geleide meditatie)
   99,-  
       
Thuis beZorgd combinatie   zie onder  

De tarieven zijn geldig voor sessies op mijn vaste locaties in Den Haag, Rotterdam, Delft en Westland, alsmede in Papendrecht op praktijkdagen. Klankschaal sessies aan huis zijn tegen een toeslag ook mogelijk of als "thuis beZorgd" combinatie.
Heb je eerder dit jaar een sessie voor een ander tarief ontvangen en wil je bij dit type sessie blijven? Tot eind 2017 kan je sessies in dezefde indeling voor hetzelfde tarief afspreken en als onderdeel van een serie ook naar 2018 meenemen.

*** nieuw: Thuis beZorgd combinatie***
Ik kom al langer ook aan huis voor persoonlijke klankschaal sessies.
Mijn deelname aan de Mantelzorgmarkt van de Gemeente Den Haag heeft me geleerd dat ik mensen in een zorgsituatie thuis nog beter tegemoet kan komen.
Ik heb over een verscheidenheid aan situaties gehoord en bied nu ook gecombineerde sessies aan huis aan:

Voor twee of meer personen persoonlijke klankschaal sessies van bij elkaar anderhalf uur. Dat kan een korte sessie ter kennismaking zijn in combinatie met een langere, of twee van 45 minuten. Voor € 99,- kom ik in de regio (bijvoorbeeld in Den Haag) aan huis, zonder voorrijdkosten. 
Wil je bij elkaar 2 uren aan sessies, is het tarief € 123,-.

Anti-stress of groei pakket:
Kies je voor een serie van sessies om jouw basis te verstevigen, om meer van het leven te genieten? Bij het maken van je tweede afspraak betaal je twee sessies vooruit. Bij het maken van je vierde afspraak betaal je weer twee sessies vooruit. De zesde sessie geef ik je cadeau. Hierna sta je heel anders in je leven.

Frequentie
Over het algemeen worden sessies om de 2 à 6 weken aangeraden. We spreken dit per keer af. Bij kinderwens houden we rekening met jouw cyclus.

 

Afspraak maken
Wil je een afspraak maken? Vaste praktijkdagen vind je in de agenda. Andere dagen, tijdstippen en/of locaties spreken wij persoonlijk af: bel me op 06 452 432 12 of mail

 

Aankomende evenementen

Bel ons