vrijdag, 26 april 2019
A+ R A-

Persoonlijke klankschaal sessies

"Ik heb mij in jaren niet zo ontspannen gevoeld"

"Heb heel erg genoten! Ik voelde in het bijzonder toen de klankschaal op mijn rug stond elke spier apart ont-spannen en vroeg me af: ben ik nou zò gespannen? En de volgende dag werd mijn bloeddruk gemeten: als van een jonge meid!"

"Door mijn angsten durf ik nooit goed te ontspannen, maar voor het eerst ontspande mijn hele lichaam"

"Ik voel mij relaxed tot in mijn ziel"

Speciaal voor jou
Een volle klank nodigt je uit tot rust te komen. Luister. Voel. De buitenwereld doet er even niet toe. Tijd voor jou. Alle aandacht voor jou. Diepe rust. Hernieuwde energie.

Weldadige trillingen
Als je een steen in een vijver gooit, zie je de rimpels zich voortplanten. Zo bereiken de geluidsgolven via jouw lichaamsvocht alle cellen en nodigen hen uit om mee te resoneren. De harmoniserende trillingen van klankschalen en Zielenzang doorstromen je hele lichaam.  

Om en op je lichaam
Een speciale klankschaal voedt je van dichtbij en op je lichaam rustend. Het effect is daardoor intensiever en vaak ook langduriger dan bijvoorbeeld bij een klankschaal concert.

Geleide meditatie
Eerste hulp als je maar niet uit je hoofd kan komen.
Verder kan de op jou afgestemde visualisatie de werking van de trillingen aansturen en verdiepen. Beelden uit de natuur geven jouw ontspanning extra diepte. Ook kan je hierdoor ontspanning herbeleven wanneer je maar wilt. De levenslessen die de natuur ons aanbiedt, zijn nu duidelijker in te zien.

Impressies

Diep ontspannen
Welke vorm van sessie je ook kiest: na afloop voel je je weer lekker in je vel. Vredig. In balans. Opgeladen. "Helemaal Zen".
Kom in gemakkelijke kleding, zodat niets je ontspanning in de weg zit. Je ligt volkomen aangekleed op de behandeltafel, alleen de schoenen gaan uit.

Overbelaste rug of gespannen schouders
Jouw buikligging geeft de klankschaal toegang tot de gespannen spieren. Zacht en toch diepgaand worden verkrampingen losgetrild. 

Menstruatiepijn
Krampen in de onderbuik, en je lichaam vraagt om extra rust. Gun jezelf een klankschaal sessie in rugligging. Zo kan de klankschaal makkelijk ontspanning brengen.

Kinderwens
Een reden vóór en een reden tégen een klankschaal sessie:
Zou je net in verwachting kunnen zijn maar weet je het nog niet zeker? Dan laten wij je buik beter met rust. Wellicht is er net een nauwkeurige nesteling bezig. We stemmen jouw afspraken af op jouw cyclus.
Wachten jullie al langer? Klankschaal sessies kunnen ook je innerlijke spanningen helpen wegwerken en je openen voor conceptie, zeker in combinatie met geleide meditaties.

Spanningen verdwijnen
Spanningen en verkrampingen veroorzaken tal van storingen in ons welbevinden. In de natuur vertoeven - liefst bewegen - kan wonderen doen, en hoofdpijn en andere spanningsklachten wegtoveren. Lukt het je maar niet om te ontspannen? Een persoonlijke klankschaal sessie kan jou op weg helpen.

Één of beide lichaamskanten
Je kan je op de lichaamskant concentreren die de meeste aandacht vraagt, of je rondom laten harmoniseren. Uiteraard bevordert dit je algehele balans. Een echte streling voor Lichaam, Ziel en Geest.

Druk-druk-druk: uitgeput
Als je je beseft dat je over een langere periode teveel van je lichaam gevraagd hebt, is de meest belangrijke stap al gezet. Nu is het zaak om goed voor jezelf te zorgen en de overbelasting goed te maken. Ik help je graag met klankschaal sessies van jouw keuze: één lichaamskant, beide lichaamskanten, een "Welkom bij jeZelf" sessie of anti-stress pakket.

Welkom bij jeZelf
Een klankschaal sessie, gecompleteerd met onder andere een geleide meditatie op maat.
We bespreken jouw situatie, jouw wensen en behoeften. Als je jezelf nu al een tijd voorbijgelopen bent, burn-out dreigt of je herstelt, als grotere veranderingen in je leven om aandacht vragen: Ik help je de antwoorden op je vragen te vinden. Een hierop afgestemde visualisatie laat je tot rust komen en je kracht hervatten. Daarna kan je de uitdaging aangaan. 

Geluidsopname van geleide meditatie
Na thuiskomst kan je je de beelden van de geleide meditatie weer voor de geest halen en zo een ontspannen sfeer of een levensles terughalen. Ik steun je hierbij ook graag door het opnemen van jouw meditatie. Zo kan je een rustpunt in je leven creëren, ermee gaan slapen, en de drukte uit je hoofd doen verdwijnen.

Persoonlijke groei & transformatie
Je hoeft niet te wachten tot het wringt in je leven. Misschien voel je je aangetrokken tot nieuwe mogelijkheden. Nieuwe manieren om in het leven te staan. Bewust en ten volle te leven. Graag ondersteun ik je in je ontdekkingstocht. Uit mijn ruime ervaring stel ik je methodes voor om helpende energieën aan te trekken. Ik help je respectvol om je eigen keuzes te integreren.

Voor herhaling vatbaar
Bij jouw eerste sessie ervaar je hoe diep de ontspanning gaat en hoe lang de werking voelbaar blijft. Door een reeks van vijf à zes behandelingen om de drie à zes weken kan een aanhoudend effect bereikt worden: diepe rust die bij je blijft. Een basis om meer van het leven te genieten. In Welkom bij jeZelf sessies bouwen de thema's op elkaar op.

Welterusten, anti-stress of groei pakket
Ik gun het je om ook middels klankschaal sessies goed voor jezelf te zorgen. Kan je slecht slapen, blijf je maar rennen en moeten, of wil je meer in je leven? 
Een serie van persoonlijke klankschaal sessies, begeleid door advies en gereedschappen, helpt je eindelijk weer aan je rust toe te komen.
Hierna sta je heel anders in je leven.

Ook aan huis 
Persoonlijke klankschaal sessies zijn mogelijk op mijn vaste locaties en ook bij jou aan huis. De tarieven zijn afhankelijk van de lengte en de frequentie van de behandeling(en).                                                                

Afspraak maken?
Wil je een afspraak maken? Vaste praktijkdagen vind je in de agenda. Andere dagen, tijdstippen en/of locaties spreken wij persoonlijk af: bel me op 06 452 432 12 of mail

Eerstvolgende evenementen

Bel ons