zaterdag, 25 mei 2019
A+ R A-

Basis en gevorderden cursus klankschalen en terugkomdag

Vanaf 21 mei starten weer de basiscursus Omgaan met Klankschalen en voor gevorderden Zelfheling met Klankschalen

 

Basiscursus

De basiscursus ‘Omgaan met klankschalen’ bestaat uit twee bijeenkomsten waarin je nader kennismaakt met de deze bijzondere, helende instrumenten. Je gaat zelf ‘aan de slag’ en leert over hun krachtige vermogen en de toepassing daarvan. De bijzondere trillingen van de klankschalen bestaan uit meerdere componenten. In de loop van de cursus raak je hier nader mee vertrouwd.

Technieken
Hoe sla je een klankschaal aan? Zie je de trillingen? Hoe voelen ze aan? Kun je een klankschaal ook laten ‘zingen’? Al deze vragen komen tijdens de cursus aan bod. Na uitleg van de verschillende technieken is er ruime gelegenheid om zelf verschillende klankschalen uit te proberen. Zo leer en oefen je praktische toepassingen voor eigen gebruik.

Tarief per persoon: particulier € 55,-, zakelijk gedeclareerd € 77,-.

  dinsdag 21 en 28 mei, vanaf 20:00 uur    

IMG 9422 BorderMaker cursus tekst

 

Voor gevorderden
Heb je al ervaring met het doen klinken van klankschalen en hun diepe werking? Heb je misschien zelf een klankschaal maar mis je inspiratie wat ermee te doen?
Na het volgen van de basiscursus kun je je voor vervolg cursussen inschrijven, maar de basiscursus is niet noodzakelijk. Voorwaarde voor deelname is wel dat je al een klankschaal weet te hanteren, deze kan laten klinken en kan aanvoelen. Ook dien je een eigen klankschaal beschikbaar te hebben. Eventueel kan je deze voor aanvang/in de verloop van de cursus bij mij kopen.

Zelfheling met Klankschalen
In deze cursus leer je in drie bijeenkomsten jouw verbinding met jouw klankschaal en met jeZelf verdiepen.
Elke keer komen een helende geleide meditatie en lichaamswerk aan bod. Je leert een routine opbouwen om goed voor jezelf te zorgen. 
Tarief per persoon: particulier € 88,-, zakelijk gedeclareerd € 111,- .

 vrijdag 24 mei, 14 en 28 juni, vanaf 10:30 uur

dinsdag 18 juni, 2 en 16 juli, vanaf 20:00 uur

 

cursus zelfheling met klankschalen

 

Terugkomdag met les Zelfheling
Heb je ooit bij mij een klankschaal cursus gevolgd of anderszins ervaringen met klankschalen en heb je zin in uitwisseling? Heb je vragen? Wil je graag nieuwe inspiratie?
De terugkomdag biedt je hiervoor alle gelegenheid!

Neem je eigen klankschaal mee of gebruik de mijne. Aankoop van een nieuwe klankschaal en toebehoren is ook mogelijk.

Je volgt een les in de stijl van de cursus Zelfheling met Klankschalen. Er is gelegenheid tot vragen en tot gezellige uitwisseling met anderen. De opbouw van de vervolg cursussen wordt toegelicht. Na afloop ga je opnieuw geïnspireerd weer naar huis om heerlijk met je eigen klankschaal verder te gaan.

Bijdrage € 15,-

Aansluitend is er een speciale gelegenheid om het genot van een klankschaal rugsessie te ervaren. Een traktatie voor jezelf, en een pre als je de cursus Klankschaal Rugmassage wilt volgen. Speciaal teRUGkomtarief: € 15,-, ivm beperkte beschikbaarheid aanbevolen om te reserveren.

  dinsdag 5 juni, vanaf 10:30 uur    

terugkomdag
  dinsdag 5 juni, vanaf 12:00 uur rugsessie

Eerstvolgende evenementen

Bel ons