zaterdag, 19 januari 2019
A+ R A-

Vrede op Aarde? Begin bij jezelf!

Het donker verdwijnt als het licht komt. De oorlog verdwijnt als vrede komt. Het is mijn missie om de vrede vanuit zijn kiemcel te helpen groeien: Vrede op aarde begint bij jezelf. Wat hindert je?

Drukte en stress
Voel jij je vaak 'geleefd'? Kom je in de drukte en stress van alledag niet aan jezelf toe?
Het is belangrijk om voor 100% in je baan te presteren. Het is belangrijk om goed voor je gezin te zorgen. Jij neemt wel de restjes voor lief.

Egoïstisch
Alles andere zou egoïstisch zijn, foei. Want je ontneemt de ander wat hem toestaat en claimt het ten onrechte voor jezelf. Is dat zo?

Burn-out
Als je doorgaat met meer geven dan je hebt, raak je uitgeput. Burn-out. En dan hebben je baas en je gezin helemaal niets aan je.

Zorg goed voor jezelf
Het is niet alleen je recht maar ook je plicht om goed voor jezelf te zorgen. Je kan het ook als investering zien: alleen zolang jij goed functioneert, kan je er voor anderen zijn.

Overvloed
Pas als jij voldaan bent, voorzien van alles wat je nodig hebt, dan pas kan je de overvloed delen. En die is er altijd! Wij zijn alleen gewend om in beperkingen te denken. Je beschikt over meer dan voldoende tijd en energie. Als je maar de juiste volgorde aanhoudt: eerst jezelf voeden en dan doorgeven, dan blijft alles in balans en kan het eindeloos stromen.

Rood staan
En als je jezelf heel lang uitgeput hebt, kan het ook best lang duren voordat je weer op pijl bent. Geef niet op! Jouw tijd en energie zijn van en voor jou.

Vrede op Aarde: dat lukt ons samen!
Ik daag je uit om jouw deel bij te dragen. Hoe vaker jij in een staat van innerlijke vrede verkeert, hoe dichter wij bij het doel zijn.


Vrede op Aarde begint bij jezelf!

 

Eerstvolgende evenementen

Bel ons