zaterdag, 15 december 2018
A+ R A-

Anti-stress cadeaus geven en ontvangen

Gun het jeZelf en/of een ander

 

Juist in deze drukke decembermaand is het nodig om extra tijd te nemen om te ontspannen en weer op te laden.
Een (gezamenlijke?) avond of ochtend bij een klankschaal ligmeditatie, een persoonlijke klankschaal sessie - zij helpen je om overeind te blijven en te kunnen blijven genieten.

Ben je niet zeker welke voorkeur de ontvanger heeft?
Een cadeaubon is dan wel minder tastbaar dan 'the real thing' maar biedt het grote voordeel dat de ontvanger zelf de invulling mag bepalen...

Cadeaubonnen van Regenboog Klankschalen zijn één jaar lang geldig en kunnen naar believen voor alle diensten en producten ingeruild worden. Besteding in meerdere delen is ook mogelijk.

Ik heb altijd voorraad aan klankschalen in verschillende soorten en maten. De prijzen variëren van € 15,- tot momenteel € 440,- en ja: daar kan je in staan! 

Bij goede kwaliteit liggen de prijzen toch maar rond de helft tot een derde van de winkelprijs, omdat je bij mij de schalen rechtstreeks van de importeur koopt.

Aan diensten zijn er bijvoorbeeld persoonlijke klankschaal sessies, klankschaal ligmeditaties, Engelen meditaties, de basiscursus Omgaan met Klankschalen of een vervolg...  denk ook aan mijn december aanbieding aan mantelzorgers. Ook de serie Koshi Chimes met hun liefelijke klanken is weer compleet te beluisteren: Aarde, Water, Vuur en Lucht.

persoonlijke klankschaal sessie   Koshi Chimes

groteschaal  klankschaal ligmeditatie vierkant

Wijler20101217 30

Eerstvolgende evenementen

Bel ons