donderdag, 09 april 2020
A+ R A-

Klankschalen

Boeien klankschalen je? Een klankschaal cursus of workshop is dan misschien iets voor jou! Er zijn diverse mogelijkheden, van een eenmalige workshop tot een meerdaagse cursus. Kijk in de agenda voor geplande data en locaties. Wil je samen met meerdere personen een cursus of workshop volgen? Ik bied ook maatwerk programma’s in combinatie met bijvoorbeeld een lunch of een andere leuke workshop, zoals handmassage. Neem hiervoor contact met ons op.

Klankschaal Introductie
Een mooie manier om kennis te maken met klankschalen, als je er soms van gehoord maar nog geen ervaring mee hebt. In anderhalf uur leer je over de achtergrond van klankschalen, kan je ze van dichtbij en in een kennismakingsconcert ervaren. Deze beleving geeft je een basis om beter te weten of je zelf met klankschalen verder wilt, actief of passief.

Basiscursus
De basiscursus ‘Omgaan met klankschalen’ bestaat uit twee bijeenkomsten waarin je nader kennismaakt met de deze bijzondere, helende instrumenten. Je gaat zelf ‘aan de slag’ en leert over hun krachtige vermogen en de toepassing daarvan. De bijzondere trillingen van de klankschalen bestaan uit meerdere componenten. In de loop van de cursus raak je hier nader mee vertrouwd. 

Technieken
Hoe sla je een klankschaal aan? Zie je de trillingen? Hoe voelen ze aan? Kun je een klankschaal ook laten ‘zingen’? Al deze vragen komen tijdens de cursus aan bod. Na uitleg van de verschillende technieken is er ruime gelegenheid om zelf verschillende klankschalen uit te proberen. Zo leer en oefen je praktische toepassingen voor eigen gebruik.

Datums, tijden en tarief
De basiscursus wordt geregeld overdag en 's avonds aangeboden. Tarief: € 66,- voor de hele cursus.

Voor gevorderden
Heb je al ervaring met het doen klinken van klankschalen en hun diepe werking? Heb je misschien zelf een klankschaal maar mis je inspiratie wat ermee te doen?
Na het volgen van de basiscursus kun je je voor vervolg cursussen inschrijven, maar de basiscursus is niet noodzakelijk. Voorwaarde voor deelname is wel dat je al een klankschaal weet te hanteren, deze kan laten klinken en kan aanvoelen. Ook dien je een eigen klankschaal beschikbaar te hebben. Eventueel kan je deze voor aanvang/in de verloop van de cursus bij mij kopen.

Zelfheling met Klankschalen
In deze cursus leer je in drie bijeenkomsten jouw verbinding met jouw klankschaal en met jeZelf verdiepen.
Elke keer komen een helende geleide meditatie en lichaamswerk aan bod. Je leert een routine opbouwen om goed voor jezelf te zorgen. 
Tarief € 99,- voor de hele cursus.

Klankschaal rugsessie
Voor je partner, je vrienden en familie: een klankschaal rugsessie is heerlijk om te geven en te ontvangen. 
Je leert je goed voor te bereiden, de rugsessie geven, de ontvanger na afloop te begeleiden en voor jezelf weer af te sluiten.
Het wordt ten zeerste aanbevolen dat je zelf al eerder een persoonlijke klankschaal sessie ontvangen hebt.
Twee bijeenkomsten van 2-3 uur. Tarief: € 111,-

Klankschaal lichaamssessie
Heb je een massagepraktijk of geef je energetische behandelingen? Een klankschaal lichaamssessie kan voor je cliënten een weldagige aanvulling op je aanbod zijn. 
Je leert met één klankschaal een complete lichaamssessiee op de behandeltafel te geven. Voorwaarde is dat je zelf al eerder een persoonlijke klankschaal sessie ervaren hebt.

Klankschaal concert met geleide meditatie
Wil je je praktijk uitbreiden met klankschaal concerten? Ook deze cursus bied ik voor gevorderden aan. Ik verwacht dat je klankschalen weet te doen klinken, van hun diepe werking doordrongen bent en er integer mee omgaat. In drie bijeenkomsten leer en oefen je een klankschaal concert met meditatie geven, van voorbereiding tot en met afsluiting. Een kleine groep zorgt voor ruime persoonlijke aandacht. Voor de praktijk oefeningen kan je je eigen klankschalen meenemen of mijn schalen gebruiken. Wil je je klankschalen collectie uitbreiden, zo kan je bij mij altijd voor schalen en toebehoren van goede kwaliteit terecht, tegen voordelige prijzen rechtstreeks van de importeur.

Terugkomdagen 
Na de basiscursus, maar ook na de gevorderden cursussen is er geregeld gelegenheid om met je vragen en ervaringen bij elkaar te komen. Op de terugkomdagen ontvang je meestal een aanvullende les op de basiscursus. 

Lesrooster
Kijk in de agenda wanneer de cursussen starten. Voor je eigen groep van vrienden of collega's kunnen wij individuele afspraken maken, voor bedrijven is een cursus aan huis ook mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Eerstvolgende evenementen

Bel ons