zaterdag, 15 juni 2024
A+ R A-

Klankschalen

Boeien klankschalen je? Een klankschaal cursus of workshop is dan misschien iets voor jou! 

Basiscursus
Een mooie manier om kennis te maken met klankschalen, als je er soms van gehoord maar nog geen ervaring mee hebt. In de basiscursus ‘Omgaan met klankschalen’ maak je in één bijeenkomst nader kennis met de deze bijzondere, helende instrumenten. Je gaat zelf ‘aan de slag’ en leert hun krachtige vermogen kennen. De bijzondere trillingen van de klankschalen bestaan uit meerdere componenten. Ze zijn bij uitstek geschikt om je te helpen in je kracht te komen en onder andere je weerstand te versterken.

Technieken
Hoe sla je een klankschaal aan? Zie je de trillingen? Hoe voelen ze aan? Kun je een klankschaal ook laten ‘zingen’? Al deze vragen komen tijdens de cursus aan bod. Na uitleg van de verschillende technieken is er ruime gelegenheid om zelf verschillende klankschalen uit te proberen. Zo leer en oefen je praktische toepassingen voor eigen gebruik.

Datums, tijden en tarief
De basiscursus wordt geregeld overdag en 's avonds aangeboden. Tarief: € 55,-  in een groep vanaf 2 deelnemers, € 90,- individueel.

Je eigen klankschaal

Wil je zelf een klankschaal kopen? In de basiscursus leer je de verschillende klankmogelijkheden en karaktereigenschappen van klankschalen kennen. Je ervaart wat jij prettig vindt en wat voor jou belangrijk is uit de vele mogelijkheden. Daarmee heb je een goede basis om jouw keuze te maken. Na afloop van de les is er gelegenheid om in alle rust je eigen klankschaal te vinden. Regenboog Klankschalen werkt rechtstreeks met importeurs samen en biedt je qualitatief goede schalen tegen aantrekkelijke prijzen.Op de cursusdagen, maar ook los ervan, kan je op afspraak in alle rust klankschalen en toebehoren uitproberen en aanvoelen. Meer informatie

Voor gevorderden
Heb je al ervaring met het doen klinken van klankschalen en hun diepe werking? Heb je misschien zelf een klankschaal maar mis je inspiratie wat ermee te doen?
Na het volgen van de basiscursus kun je je voor vervolg cursussen inschrijven, maar de basiscursus is niet noodzakelijk. Voorwaarde voor deelname is wel dat je al een klankschaal weet te hanteren, deze kan laten klinken en kan aanvoelen. Ook dien je een eigen klankschaal beschikbaar te hebben.

Zelfheling met Klankschalen
In deze cursus leer je in drie bijeenkomsten jouw verbinding met jouw klankschaal en met jeZelf verdiepen.
Elke keer komen een helende geleide meditatie en lichaamswerk aan bod. Je leert een routine opbouwen om goed voor jezelf te zorgen. 
Tarief € 99,- voor de hele cursus vanaf 3 deelnemers.

Klankschaal rugsessie
Voor je partner, je vrienden en familie, als aanvulling op je praktijk: een klankschaal rugsessie is heerlijk om te geven en te ontvangen. Je leert de ontvanger voor te bereiden, de rugsessie te geven en de ontvanger na afloop te begeleiden.
Het wordt ten zeerste aanbevolen dat je zelf al eerder een persoonlijke klankschaal sessie ontvangen hebt.

Klankschaal lichaamssessie
Heb je een massagepraktijk of geef je energetische behandelingen? Een klankschaal lichaamssessie kan voor je cliënten een weldagige aanvulling op je aanbod zijn. 
Je leert met één klankschaal een complete lichaamssessiee op de behandeltafel te geven. Voorwaarde is dat je zelf al eerder een persoonlijke klankschaal sessie ervaren hebt.

Klankschaal concert met geleide meditatie
Wil je je praktijk uitbreiden met klankschaal concerten? Ook deze cursus bied ik voor gevorderden aan. Ik verwacht dat je klankschalen weet te doen klinken, van hun diepe werking doordrongen bent en er integer mee omgaat. In drie bijeenkomsten leer en oefen je een klankschaal concert met meditatie geven, van voorbereiding tot en met afsluiting. Een kleine groep zorgt voor ruime persoonlijke aandacht. Voor de praktijk oefeningen kan je je eigen klankschalen meenemen of mijn schalen gebruiken. Wil je je klankschalen collectie uitbreiden, zo kan je bij mij altijd voor schalen en toebehoren van goede kwaliteit terecht, tegen voordelige prijzen rechtstreeks van de importeur.

Lesrooster
Kijk in de agenda wanneer de Basiscursus en de cursus Zelfheling met klankschalen gehouden worden. De andere vervolgcursussen plannen wij in overleg met de belangstellenden.
Voor je eigen groep van vrienden of collega's kunnen wij individuele afspraken maken, voor bedrijven is een cursus aan huis ook mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Lifenet logo

Avalon community logo

bewustwestland

 

bewustnetwerk

 

Nieuw Westland

theyouthexprience logo 1

Avalon logo

Logo Free Spirits Community

Bel ons