donderdag, 29 oktober 2020
A+ R A-

Kennis maken met Spoedcursus Ontspannen

Van 09 oktober 2020 18:00 tot 09 oktober 2020 19:30

 

Kennismakingsworkshop voor de Spoedcursus ontspannen op 9 oktober 2020 18:00-19:30 uur. Deelname € 10,- . Dit bedrag ontvang je als korting als je aan de hele Spoedcursus Ontspannen deelneemt.

Druk, druk, druk
Je staat de hele dag "aan". Van opstaan tot naar bed gaan wisselen verschillende verplichtingen elkaar af. Als er even niets hoeft, blijft je hoofd toch maar malen en als je dan eindelijk op bed ligt, kan je de slaap niet vatten.

Doorgaan
Niet gek eigenlijk, want je hebt je lichaam de hele dag getraind op inspanning. Ook al ben je moe, ook al ben je echt aan een pauze toe: nee, nu even niet, doorgaan.

Mini pauzes doen wonderen
In de Spoedcursus Ontspannen leer je de spanningsopbouw van de dag te onderbreken met behulp van mini pauzes. Daarmee kan de tot dan toe opgebouwde spanning even wegzakken in ont-spanning en krijg je weer rust in je hoofd. Simpele oefeningen om je lijf te ont-stressen draaien bijvoorbeeld om aandacht voor je ademhaling. In één of twee minuten ben je verfrist. Dit helpt je al de dag beter te doorstaan en vergemakkelijkt bovendien het overschakelen naar de nachtrust.

Voor het slapen gaan
Verder leer je in de cursus hoe je extra aandacht besteedt aan je lijf en de spanningen die je in de loop van de dag alsnog opgebouwd hebt. Als je dit bij het naar bed gaan toepast, zal je veel sneller in een heerlijk verkwikkende slaap vallen.

Voor iedereen
Heel praktisch en toegankelijk leer je in de Spoedcursus Ontspannen de knop om te zetten en aan je rust toe te komen.

Praktisch

De lessen worden in de yogaruimte op veilige afstand van elkaar gegeven. Deels zit je op een meditatiekussen en deels lig je op de mat.
Op de locatie zijn yogamatjes en meditatiekussens aanwezig. Neem wel voor jouw veiligheid een eigen deken en/of laken mee om op (en tijdens de ontspanning onder) te liggen. Kom in gemakkeljke kleding, neem een waterfles mee en eventueel een paar sokken.

Lesdagen: 6 en 20 november, 4 en 18 december en 8 januari (nu de juiste datums)
Tijden: 20:00-21:30 uur, inloop 10 minuten voor begin
Tarief: € 125,-. Korting van € 10,- voor deelnemers van de kennismakingsles

 

Ultieme ontspanning: blijf na de kennismaking aan voor de klankschalen ligmeditatie
Van 20-21:30 uur: Kom heerlijk liggen ont-spannen bij de helende klanken van klankschalen en zielenzang. Een geleide meditatie wijst je de weg naar je innerlijke rustcentrum, de rijkdom binnenin je. Innerlijke rust en vrede. Meer informatie

Eerstvolgende evenementen

Bel ons