vrijdag, 21 februari 2020
A+ R A-

Cursus Klankschaal Rugsessie

Van 24 september 2019 19:30 tot 24 september 2019 22:00

 

 


Voor je partner, je vrienden en familie: een klankschaal rugsessie is heerlijk om te geven en te ontvangen.

In de cursus leer je je goed voor te bereiden, de rugsessie te geven, de ontvanger na afloop te begeleiden en voor jezelf weer af te sluiten.

Het is ten zeerste aan te bevelen dat je zelf voor begin van de cursus een persoonlijke klankschaal sessie ontvangen hebt.

 

Kleine groepen
We werken in een kleine groep. Zo is er voor iedereen voldoende aandacht en ook voldoende gelegenheid om te oefenen en om vragen te stellen. 

Voorwaarde
Voorwaarde voor deelname is dat je al een klankschaal weet te hanteren, deze kloppend en draaiend kan laten klinken en kan aanvoelen. Hiervoor kan je bij mij de basiscursus Omgaan met Klankschalen volgen.

Verder dien je een eigen klankschaal beschikbaar te hebben. Eventueel kun je deze voor aanvang van of tijdens de cursus bij mij kopen. Ik bied klankschalen van goede kwaliteit tegen voordelige prijzen rechtstreeks van de importeur.

Praktisch
De cursusbijeenkomsten duren 2 à 3 uren en vinden plaats op 
dinsdag 24 september en 8 oktober, telkens 19:30-22:00uur.


Deze cursus is met een onlangs verlaagd tarief van € 111,- voor de gehele cursus geconcipeerd voor particulieren. Wil je er zakelijk gebruik van maken, is het tarief € 144,- incl btw. Het zakelijke tarief is van toepassing als de cursus als bedrijfs- of praktijkkosten gedeclareerd wordt. 
Als aanvulling op een bestaande massagepraktijk of energetische behandelingen geef ik verder de cursus Klankschaal Lichaamssessie.


Schikken deze dagdelen niet of is de cursus al vol, neem alsnog contact op. Vanaf twee belangstellenden vinden wij gezamenlijke datums en komt er een nieuwe cursus (minimaal 3 deelnemers).

 

 


Eerstvolgende evenementen

Bel ons