woensdag, 27 mei 2020
A+ R A-

Lichtcirkel: Ontmoet je Beschermengel

Van 14 december 2018 10:30 tot 14 december 2018 12:00

In de maand december is de hoge trilling van de engelen het meest voelbaar en wat is het dan een mooie gelegenheid om je beschermengel(len) te ontmoeten.

Geloof je niet in engelen? Geen punt: zij wel in jou :)

Er zijn veel soorten engelen maar we zijn het meest vertrouwd met engelen die over de mensheid waken: onze beschermengelen. Beschermengelen zijn een aspect van veel religies maar je hoeft niet religieus te zijn om in engelen te geloven: je hoeft zelfs niet in engelen te geloven om een beschermengel te hebben. Onze engelen zijn bij ons of we nu wel of niet in hun bestaan geloven. Beschermengelen zijn altijd aanwezig, altijd waakzaam en altijd bezig in ons hoogste belang.

Zie je beschermengel als een persoonlijke gids of leraar die altijd aanwezig is en niet alleen bij ‘hoge nood”. De aanwezigheid van onze beschermengel zorgt ervoor dat we zelfverzekerd keuzen kunnen maken en ons gesteund en beschermd voelen om ons levenspad te bewandelen.

Birgit neemt je in een begeleide meditatie naar de sferen van de engelen waar je je beschermengel kan gaan ontmoeten, je kan hier contact mee maken en vragen stellen. Na de ontmoeting met je beschermengel teken je met pastelkrijt je impressie die je tijdens deze ontmoeting ervaren hebt. De subtiele klank van de klankschalen, bespeeld door Els ondersteunen je in deze meditatie. De avond sluiten we af met het trekken van in engelen inzichtkaart.

 

Door Els Brouwer en Birgit Karreman
donderdag 13-12: 20.00 uur-21.30 uur en 
vrijdag 14-12: 10.30-12.00 uur
Bijdrage € 15,-, reserveren via mail of telefonisch: 06-19452804

 


Eerstvolgende evenementen

Bel ons