dinsdag, 17 juli 2018
A+ R A-

Cursus Klankschaal Rugsessie

Van 22 augustus 2018 09:30 tot 22 augustus 2018 12:00
Categorieën: Cursus en workshop

 

 


Voor je partner, je vrienden en familie: een klankschaal rugsessie is heerlijk om te geven en te ontvangen.

Je leert je goed voor te bereiden, de rugmassage geven, de ontvanger na afloop te begeleiden en voor jezelf weer af te sluiten.

Het is ten zeerste aan te bevelen dat je zelf voor begin van de cursus een klankschaal sessie ontvangen hebt.

 

Kleine groepen
We werken in een kleine groep. Zo is er voor iedereen voldoende aandacht en ook voldoende gelegenheid om te oefenen en om vragen te stellen. 

Voorwaarde
Voorwaarde voor deelname is dat je al een klankschaal weet te hanteren, deze kloppend en draaiend kan laten klinken en kan aanvoelen. Hiervoor kan je bij mij de basiscursus Omgaan met Klankschalen volgen.

Verder dien je een eigen klankschaal beschikbaar te hebben. Eventueel kun je deze voor aanvang van of tijdens de cursus bij mij kopen. Ik bied klankschalen van goede kwaliteit tegen voordelige prijzen rechtstreeks van de importeur.

Praktisch
De cursusbijeenkomsten duren 2 à 3 uren en vinden plaats op 
woensdag 22 augustus en 5 september, telkens 9:30-11:30/12:30uur.


Deze cursus is met een tarief van € 111,- voor de gehele cursus geconcipeerd voor particulieren. Wil je er zakelijk gebruik van maken, is het tarief € 155,- incl btw.
Als aanvulling op een bestaande massagepraktijk of energetische behandelingen geef ik verder de cursus Klankschaal Lichaamssessie.


Schikken deze dagdelen niet of is de cursus al vol, neem alsnog contact op. Vanaf twee belangstellenden vinden wij gezamenlijke datums en komt er een nieuwe cursus.

 

 


Aankomende evenementen

Bel ons