dinsdag, 17 juli 2018
A+ R A-

Resonantiemiddag

Van 22 april 2018 14:00 tot 22 april 2018 17:00

 

Met regelmaat bij SOUL: het Resonantie Event.
Dit is telkens genieten! Kom je ook een keer meeresoneren?
Nu we wat meer binnen zijn, op zondagmiddag. Een fijne manier om in je weekeind tot rust te komen en je innerlijke trilling in balans te brengen, zodat je uitgerust en helder aan je nieuwe week kunt beginnen!

Opbouw van het concept:
- Landen en ontspannen met klankschalen (concert met geleide meditatie)
- Openen en in beweging brengen met ademwerk/aum resonantie
- Integreren en verankeren met klankschalen

Je lichaam, de stoel waarop je zit, maar ook de lucht die je inademt, je gedachten en emoties, alles om je heen, alles dat je ziet en ervaart is energie. Elke vorm van energie resoneert en beweegt in zijn eigen unieke frequentie; er is sprake van een dynamische balans.
In jouw leven kunnen factoren zoals stress, beperkende gedachten, niet-geuite emoties, ziekten, een verstoring in die doorgaans harmonische trilling teweegbrengen. Hier kun je op verschillende manieren hinder door ervaren: fysiek, mentaal, emotioneel. Kortgezegd resoneer je in zo'n geval minder of niet meer. Niet in jezelf, niet met je omgeving.

De warme, diepgaande en helende tonen van klankschalen en zielenzang reiken harmonische trillingen aan die het zelfherstellend vermogen van je lichaam stimuleren. Jouw systeem wordt uitgenodigd weer in zijn oorspronkelijke staat van heelheid te resoneren.

Ademwerk brengt verstoringen in je energiehuishouding op zachte wijze binnen je bewustzijn, zodat je kunt helen. Basis van ademwerk is een liefdevolle acceptatie van ALLES dat in jou leeft, zodat het de ruimte kan krijgen om te ontladen en weer te bewegen.

Birgit Karreman van Regenboog Klankschalen en Esther Hanewinckel van THUIS! besloten deze krachten te bundelen. Een unieke combinatie van twee geweldige disciplines om je een heerlijke dag te bieden waarop op zachte, liefdevolle en soms speelse wijze jouw persoonlijke trilling terug in balans wordt gebracht.

Enkele reacties van deelnemers:
“Ik heb het als zeer ontspannen ervaren, de klanken en vooral het zeegeluid lieten me even ergens zijn waar ik graag kom”
"Ik vond het een heel speciale ervaring waarin ik daadwerkelijk antwoorden vond op zaken die nog open/onbesproken waren"
“De geleide meditatie heeft een nieuwe wereld voor mij geopend. Mijn eigen ik wereld”
“De aum-resonantie was echt geweldig. Ik voelde zoveel verbinding en liefde tijdens deze sessie. Het ging heel diep echt heerlijk”
“De persoonlijke begeleiding was perfect.”
“Het absolute hoogtepunt van de dag was voor mij de aum-resonantie. Geweldig, wat een verbondenheid!”
“Ik heb van jullie, maar zeker ook van de andere deelnemers genoten die bereid waren gevoelens te delen”
"Ik voelde me erg veilig in de ruimte en met de mensen, waarbij me wel duidelijk werd aangegeven hoe ik me staande kon houden en bij mezelf blijven"
"De sessie heeft mij persoonlijk veel opgeleverd, doordat mij een veilige haven/plaats/omgeving, ook in interactie met de andere deelnemers werd aangeboden. Daardoor was ik in staat om de dingen waarmee ik bezig was te voelen en te doorgronden"

Prijs is € 33,= inclusief thee en wat lekkers.
Kom je met 2 (of meer) personen, dan bieden we een combi-korting aan van € 3,= per persoon. Nodig daarom je vrienden/vriendinnen/partner/collega/buurman/buurvrouw uit!


Informatie en aanmelden bij SOUL Den Haag


Aankomende evenementen

Bel ons